Treci la conținut

Carieră

Carieră

Lucrați într-o companie performantă

Cifrele sunt impresionante: aproximativ 294 000 de pacienți din peste 3 400 de centre deținute de companie în întreaga lume și peste 44,6 milioane de tratamente vitale, de cea mai bună calitate, anual.

Acestea sunt rezultatele muncii asidue a angajaților noștri și ale unei companii extrem de inovatoare: Fresenius Medical Care.

Angajat la Fresenius Medical Care

Angajat la Fresenius Medical Care

Obiectivul nostru este crearea unui viitor care merită trăit

Fresenius Medical Care are peste 40 de ani de experiență în dializă.

Suntem deschizători de drumuri în cercetare și lider pe piața mondială a tratamentelor și produselor de dializă, iar creșterea cererii pentru proceduri de dializă moderne ne ajută să ne consolidăm avantajul competițional.

Prin tehnologiile și conceptele noastre inovatoare de tratament, dorim să ajutăm pacienții cu boli renale să se bucure în viitor de cea mai bună calitate posibilă a vieții.

Atingeți-vă obiectivele alături de noi

Știm că succesul nostru este, înainte de toate, rezultatul performanțelor și devotamentului angajaților noștri. De aceea, dorim să vă oferim un mediu de lucru interesant și stimulant, în care să puteți să vă atingeți obiectivele și să vă puneți ideile în practică. Iată la ce vă puteți aștepta de la noi:

  • Susținem proiectele în echipă
  • Sprijinim ideile dvs. inovatoare
  • Vă acordăm responsabilitatea pentru proiectele dvs.
  • Ne mândrim cu procese decizionale rapide

Avantajele unui mediu intercultural

Vă oferim un mediu de lucru intercultural și considerăm că abilitățile sociale și cunoștințele angajaților noștri de proveniențe etnice, sociale și religioase diferite reprezintă un avantaj competitiv clar, în special în epoca actuală a globalizării, asigurând:

  • Sensibilitate deosebită față de nevoile clienților și pacienților noștri din întreaga lume, datorită interacțiunii culturale a angajaților noștri
  • Soluționare rapidă și eficientă a problemelor, datorită competențelor și talentelor unice ale angajaților noștri
  • Angajați deosebit de inovatori, cu idei inteligente și strălucitoare privind produsele și serviciile viitoare
     

Prin urmare, dorim să menținem și să extindem în continuare diversitatea culturală a companiei noastre și ne-ar face plăcere dacă ați dori să contribuiți la acest efort.