Treci la conținut

Despre noi

Despre noi

Crearea unui viitor care merită trăit pentru pacienții din întreaga lume, în fiecare zi.

Fresenius Medical Care este cel mai important furnizor mondial de produse și servicii de dializă pentru persoane cu insuficiență renală cronică.

Profilul companiei

Milioane de pacienți cu această boală urmeaza regulat tratamentul de dializă. Dializa este o procedură vitală de curățare a sângelui, care înlocuiește funcția rinichilor în caz de insuficiență renală. În cadrul rețelei noastre mondiale de clinici de dializă îngrijim sute de mii de pacienți. Totodată, deținem unități de producție pe toate continentele, în cadrul cărora fabricăm produse pentru dializă: aparate de dializă, dializoare și alte consumabile aferente.

Pacienții cu boli renale pot acum să privească spre viitor cu mult mai multă încredere datorită tehnologiilor și conceptelor noastre inovatoare de tratament. Le oferim un viitor în care vor beneficia de cea mai bună calitate posibilă a vieții. Folosim creșterea cererii de metode de dializă moderne în avantajul nostru și lucrăm consecvent pentru a stimula creșterea companiei. Alături de angajații noștri, ne concentrăm pe strategii care să ne permită să ne menținem avansul tehnologic. În calitate de companie integrată vertical, oferim produse și servicii pentru întregul lanț de valori în dializă.

Fresenius Medical Care în România

Fresenius Medical Care în ROMÂNIA

Fresenius Medical Care se angajează să dezvolte și să furnizeze asistență completă pentru produsele, tratamentele și clienții Fresenius din România.

Compania Fresenius Medical Care România SRL, înființată  în iunie 2000, este un furnizor român de echipamente și consumabile pentru dializă. Compania oferă o gamă largă de produse destinate tratamentului insuficienței renale cronice (hemodializă și dializă peritoneală), a insuficienței renale acute (terapii de supleere renală continuă), cât și a insuficienței hepatice. Acestea corespund tuturor exigențelor unei îngrijiri medicale moderne și de calitate.

Astăzi, Fresenius Medical Care România SRL este lider de piață oferind sisteme complexe, integrate, pentru tratamentul pacienților cu insuficiență renală, atât în ceea ce privește mașinile și consumabilele pentru dializă cât și serviciile medicale private de dializă. Serviciile private de dializă sunt furnizate în centre private de dializă de o altă companie, care operează în România din anul 2003: Fresenius Nephrocare România SRL.

Fresenius Medical Care România SRL oferă, de asemenea, soluții software pentru monitorizarea on-line a multiplilor parametri medicali ai procesului de dializă, precum și pentru analiza on-line a calității tratamentului de dializă.

Corespunzator îndeplinirii cerințelor ISO 9001:2015 și ISO 13485:2012, Fresenius Medical Care Romania SRL aplică un sistem de Management al Calității pentru  marketing, vânzare și service dispozitive medicale pentru dializă.

Responsabilitate

Responsabilitate

Asigurarea viitorului prin acțiuni sustenabile

Pentru noi, sustenabilitatea se atinge prin acțiuni responsabile prin care ne asigurăm succesul în afaceri, sprijinind totodată progresul în materie de mediu și în sfera socială.

Informații suplimentare

Pentru informații detaliate cu privire la produsele și serviciile oferite de Fresenius Medical Care
vizitați site-ul web internaționa freseniusmedicalcare.com