Treci la conținut

Profesioniști în domeniul sănătății

Profesioniști în domeniul sănătății

Produse, tratamente și servicii pentru profesioniștii din domeniul sănătății

Hemodializă

Hemodializă

Deși calitatea si eficacitatea tratamentelor de hemodializă au crescut în ultimii ani, bolile cardiovasculare (BCV) rămân cauza principală de deces în rândul pacienților dializați.

În prezent, aproape unul din doi pacienți dializați isi pierde viata din cauza complicațiilor cardiovasculare. Fresenius Medical Care sprijină medicii nefrologi din întreaga lume în vederea minimizării riscurilor de morbiditate și mortalitate cardiovasculară.

Tratamentul HDF cu volume mari, alături de membranele inovatoare (ca Helixoneplus) și funcțiile de monitorizare moderne (BVM – Monitorizarea Volumului de Sange), asociate cu fluidul de dializă ultra-pur contribuie la minimizarea factorilor de risc pentru BCV și îmbunătățesc semnificativ calitatea și eficacitatea tratamentului de hemodializă.

Tratamente la domiciliu

Tratamente la domiciliu

Dializă la domiciliu – tratamentul potrivit, la momentul și locul potrivit

Datorită gamei noastre de produse pentru dializă peritoneală și, în viitor, hemodializă la domiciliu, veți avea, cu siguranță, toate instrumentele necesare pentru a optimiza rezultatele tratamentului pacienților dvs., respectând totodată, preferințele personale ale fiecăruia.

Tratamente pentru insuficiența renală acută

Tratamente pentru insuficiența renală acută

CRRT (Terapia de Supleere Continuă a funcției renale) – o opțiune fiabilă și eficace

În mare măsura, dializa reproduce funcțiile rinichilor la pacienții cu insuficiență renală cronică. Hemodializa și dializa peritoneală preiau sarcinile fundamentale ale rinichilor, eliminând materialele reziduale, toxinele, sărurile și fluidele în exces din organism.

Tratamentul de dializă nu înlocuiește integral toate funcțiile rinichilor, ceea ce înseamnă că, aproape întotdeauna, pacienții vor trebui să urmeze în mod regulat un anumit tratament medicamentos. Acesta include medicamente antihipertensive, medicamente pentru reducerea nivelurilor de fosfați din sânge, vitamine și medicamente pentru stimularea producerii de globule roșii, pentru a preveni anemia.

Dializă pediatrică

Dializă pediatrică

La Fresenius Medical Care ne angajăm să oferim soluții  individuale de tratament pentru copiii aflați sub terapie de substituție renală. Copiii diferă între ei în ceea ce privește vârsta, suprafața corporală și boala subiacentă, dar și în ceea ce privește situația familială; există mulți factori care influențează alegerea tratamentului potrivit în cazul unui copil.

Fresenius Medical Care oferă o gamă largă de produse de dializă pentru fiecare situație și fiecare tratament în parte, îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate în următoarele domenii:

  • Dializă peritoneală acută și cronică
  • Hemodializă cronică
  • Tratament de supleere renală la pacienții cu IRA (CRRT)

Soluții software specifice

Soluțiile software integrate sunt concepute pentru gestionarea tratamentelor în cadrul centrelor de dializă, a spitalelor sau la domiciliu. Ele sprijină practicile de asistența medicală în cazul bolii cronice de rinichi într-o maniera mai eficientă, mai fiabilă si mai convenabilă.

Acestea oferă sprijin decizional și informații analitice pe baza datelor tratamentelor. În calitate de furnizor unic, Fresenius Medical Care oferă o gamă completă de produse software, hardware, servicii de instalare și asistență.

Servicii și resurse

Fresenius Medical Care este puternic implicată în susținerea progresului educației medicale/științifice veritabile a profesioniștilor din domeniul sănătății în sferele terapeutice de interes și, ca urmare, contribuie la îmbunătățirea standardelor de asistență medicală și de îngrijire a pacienților.

Informații suplimentare

Pentru informații detaliate cu privire la produsele și serviciile oferite de Fresenius Medical Care
vizitați site-ul web internaționa freseniusmedicalcare.com