Treci la conținut

Mențiuni legale

Vă rugăm să citiți aceste notificări cu atenție. Acestea reglementează utilizarea site-ului și a întregului conținut.

Publicat de

Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA
Else-Kröner-Straße 1, 61352 Bad Homburg v.d. Höhe, Germania
Sediu înregistrat: Hof an der Saale
Instanța de înregistrare: Amtsgericht Hof an der Saale, HRB 4019
Președintele Consiliului de supraveghere: Dr. Dieter Schenk

Partener general: Fresenius Medical Care Management AG
Sediu înregistrat: Hof an der Saale
Instanța de înregistrare: Amtsgericht Hof an der Saale, HRB 3894  
Consiliul de conducere: Rice Powell (Chairman), Helen Giza, Franklin W. Maddux MD, Dr. Katarzyna Mazur-Hofsäß, William Valle
Președintele Consiliului de supraveghere: Stephan Sturm

Număr de identificare fiscală pe cifra de afaceri: DE 811127677

Editat de și date de contact

Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA
Relații cu Investitorii & Comunicări ale corporației
61352 Bad Homburg v.d. Höhe
Germania

Tel.:     +49 6172 609 0
Fax:    +49 6172 609 2301
e-mail: ir(at)fmc-ag.com

Această mențiune legală se aplică și canalelor de rețele de socializare ale Fresenius Medical Care.

Drepturi de autor

Copyright© Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA. Toate drepturile sunt rezervate.

Textul, imaginile, grafica, fișierele de sunet, fișierele de animație, fișierele video și aranjarea acestora pe site-urile de internet Fresenius Medical Care sunt toate supuse dreptului de autor și altei protecții de proprietate intelectuală. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru uz comercial, nici nu pot fi modificate sau repostate pe alte site-uri. Anumite site-uri de internet Fresenius Medical Care conțin și imagini sau alte fișiere care fac obiectul drepturilor de autor ale furnizorilor acestora.

Aveți permisiunea de a naviga pe acest site și de a reproduce extrase prin imprimare, descărcare pe un hard disk și distribuirea către alte persoane, dar în toate cazurile numai în scopuri necomerciale, informaționale și personale.

Mărci comerciale

Cu excepția cazului în care se indică altfel, toate mărcile comerciale afișate pe site-urile de internet Fresenius Medical Care au fost înregistrate în anumite țări și fac obiectul drepturilor de marcă comercială ale Fresenius Medical Care. Acestea sunt fie deținute, fie utilizate sub licență de către Fresenius Medical Care și afiliații săi.

Fără garanții sau declarații/conținut

Aceste informații sunt furnizate de Fresenius Medical Care „ca atare” și fără garanții de niciun fel, explicite sau implicite, inclusiv (dar fără a se limita la) garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop sau de neîncălcarea drepturilor terților. Deși se consideră că informațiile furnizate sunt corecte, acestea pot include erori sau inexactități. Informațiile conținute pe acest site sunt furnizate doar în scop de informare generală și nu constituie sfaturi de afaceri, medicale sau alte sfaturi profesionale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru vătămări sau pierderi care pot apărea din încrederea în informațiile conținute pe acest site.

Declarații anticipative

Acest site conține declarații anticipative bazate pe convingerile conducerii Fresenius Medical Care. Atunci când sunt utilizate pe acest site web cuvinte precum „anticipare”, „convingere”, „estimare”, „așteptare”, „intenție”, „planificare” și „proiectare”, acestea sunt destinate să identifice declarații anticipative. Acestea pot implica riscuri și incertitudini, inclusiv progrese tehnologice în domeniul medical, cererea de produse și acceptarea de către piață, efectul condițiilor economice, impactul produselor și prețurilor competitive, cursurile de schimb valutar și alte riscuri. Aceste declarații anticipative reflectă punctele de vedere ale companiei Fresenius Medical Care la data realizării, cu privire la evenimente viitoare, și sunt supuse riscurilor și incertitudinilor. Toate aceste declarații anticipative se bazează pe estimări și ipoteze făcute de conducerea companiei și se consideră a fi rezonabile, deși sunt în mod inerent incerte și dificil de prezis. Rezultatele reale sau experiența ar putea diferi semnificativ de declarațiile anticipative. Fresenius Medical Care neagă orice intenție sau obligație de a actualiza aceste declarații anticipative.

Fără licențe

Fresenius Medical Care a căutat să realizeze un site de internet inovator și informativ. Cu toate acestea, vă rugăm să înțelegeți că Fresenius Medical Care trebuie să își protejeze proprietatea intelectuală, inclusiv brevetele, mărcile comerciale și drepturile de autor. În consecință, vă rugăm să apreciați că nu a fost acordată nicio licență asupra proprietății intelectuale a Fresenius Medical Care de către acest site de internet.

Hiperlinkuri

Hiperlinkurile de pe site-ul nostru web nu reprezintă o recomandare. Nu verificăm dacă informațiile sunt exacte sau corecte. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele care pot apărea în urma utilizării acestor informații.