Treci la conținut

Pentru asistente medicale

Soluții Renal IT pentru asistente medicale

  • Reduceți activitățile consumatoare de timp 
  • Documentați tratamentele 
  • Mai mult timp pentru pacienți

Optimizați-vă modul zilnic de lucru

Reduceți activitățile consumatoare de timp

Sarcinile nemedicale, cum ar fi documentația, facturarea și administrarea sunt consumatoare de timp. Efectuarea eficientă a acestor sarcini de rutină oferă mai mult timp pentru îngrijirea pacientului și confortul pacientului. Acest lucru scade stresul pentru profesioniștii din domeniul medical, care își fac mai puține griji în legătură cu activitățile administrative de rutină.

Pentru a economisi timp cu activitățile de rutină, sarcinile nemedicale pot fi efectuate cu software-ul care realizează activități precum următoarele:

  • Presetarea aparatelor de dializă
  • Documentarea automată a datelor de tratament și a greutății pacientului
  • Integrarea dispozitivelor periferice (cum ar fi cântarele pentru pacienți)
  • Sumarizarea datelor pacienților, disponibilă pentru toți utilizatorii
  • Afișarea dintr-o privire a statusului tuturor tratamentelor actuale
     

Monitorul de terapie (TMon) Fresenius Medical Care efectuează sarcinile de rutină de mai sus într-un mod ușor și economisind timp.

Aflați mai multe despre monitorul de terapie (Therapy Monitor, TMon)

Monitorul de terapie Fresenius Medical Care

Monitorul de terapie Fresenius Medical Care oferă documentație online pentru datele colectate înainte, în timpul și după tratamentul prin dializă. Monitorizarea inovatoare la patul pacientului oferită de TMon este concepută pentru documentare avansată care funcționează cu aparatele de hemodializă 5008 CorDiax și 5008S CorDiax Fresenius Medical Care.

Monitorul de terapie oferă, de asemenea, o prezentare generală a pacienților și a tratamentelor în curs, precum și a celor finalizate recent. Datele cheie ale terapiei pot fi vizualizate, de asemenea, într-un mod intuitiv. Pentru cadrele medicale, este posibilă identificarea cu ușurință a pacienților care prezintă un risc mai mare.

Cu ajutorul informațiilor Therapy Monitor profesioniștii din domeniul sănătății intervin mai rapid, economisesc timp cu sarcinile de rutină, petrec mai mult timp pentru confortul pacienților și au mai puțin stres în timpul lucrului. Monitorul de terapie face parte din soluția Therapy Data Management System Fresenius Medical Care.

Descoperiți soluția Therapy Data Management System

Economisirea timpului de îngrijire

Monitorul de terapie Fresenius Medical Care economisește în medie:

25 de minute (40%) din timpul de îngrijire aferent unui tratament tipic de dializă.