Treci la conținut

Pentru managementul clinic 

managementul clinic

Soluții Renal IT pentru managementul clinic

  • Gestionarea partajată a datelor de tratament pentru dializă
  • Documentația de tratament pe termen lung
  • Gestionarea prescripțiilor și presetarea dispozitivelor 
  • Schimbul de date ale pacienților cu sistemele de informații ale spitalului

Îngrijirea pacienților și controlul calității

Îmbunătățirea îngrijirii pacienților cu boală cronică de rinichi și controlul calității

Pentru a îmbunătății controlul calității este necesar un instrument de măsurare continuă a acesteia. Asigurarea calității în dializă este un proces continuu de definire a valorilor țintă pentru indicatorii cheie: măsurarea rezultatelor, interpretarea rezultatelor și intervenția. Acest lucru se face pentru persoane fizice și grupuri de pacienți dintr-un centru medical sau o rețea medicală.

Analiza datelor conduce la eficiența și eficacitatea unei clinici de dializă și a pacienților care fac HD la domiciliu.

Datele trebuie să fie contextuale și referitoare la: sex, comorbiditate, date medicale, dată. Pentru a permite analiza în studiile longitudinale sau a întrebărilor legate de anumite date. Datele trebuie să fie atât agregate, cât și specifice, astfel încât să le puteți detalia în același tip de vizualizare din perspective diferite (pacient și clinică).

Îngrijirea pacienților cu boală cronică de rinichi poate fi îmbunătățit cu sistemul de gestionare a datelor de tratament. Acest sistem integrat permite o îngrijire mai atentă a pacienților: găsirea de informații despre istoricul recent și mai vechi al pacienților; analiza datelor de laborator; raportarea rezumatelor; monitorizarea alergiilor; respectarea listelor de medicamente, verificarea interacțiunilor și raportărilor pacienților.

Cum puteți optimiza resursele?

Mai puțin stres pentru personalul de îngrijire

Economiile de timp în sarcinile administrative ale personalului medical conduc la mai mult confort al pacienților și la mai puțin stres, în special pentru personalul medical. Acest lucru este realizabil cu instrumente software care permit presetarea inițială a aparatelor de dializă, documentarea automată a tratamentului, înregistrarea automată a greutății pacienților înainte, în timpul și după dializă, integrarea dispozitivelor periferice și acces simplu și imediat la datele pacienților pentru toți utilizatorii, precum și o prezentare generală a statusului tratamentelor curente conform principiului „toate informațiile dintr-o privire”.

Monitorul de terapie (Therapy Monitor, Tmon) Fresenius Medical Care răspunde la toate aceste cerințe. El oferă o soluție pentru documentarea online a diferitelor date colectate înainte, în timpul și după dializă. Monitorizarea inovatoare la pat este concepută pentru documentare avansată pe 5008 CorDiax și 5008S CorDiax

Aflați mai multe despre monitorul de terapie (Therapy Monitor, TMon)

Studiul TMon

Studiul a arătat că, odată cu introducerea Therapy Monitor, este stabilit un flux de lucru optimizat pentru dializă. Această îmbunătățire duce la economii de timp în îngrijirea medicală în dializă. Per ansamblu, optimizarea fluxului de lucru și accelerarea proceselor au ca rezultat o economie de aproximativ 25 de minute sau 40% per tratament de dializă.

Monitorul de terapie face parte din soluția Therapy Data Management System.

Economisește timpul medicilor

Nefrologul și asistentele medicale vor beneficia de economie de timp prin adoptarea unor instrumente software care sprijină comunicarea fără probleme, între dispozitivul de dializă și sistemul informatic al spitalului. Datele documentate sunt procesate rapid și eficient.

Unul dintre numeroasele beneficii pe care le oferă Therapy Support Suite (TSS) Fresenius Medical Care este economia de timp pentru nefrolog și asistentele medicale.

TSS este un software central de gestionare clinică care realizează, creează și gestionează prescripțiile pacienților, planurile de medicație, documentația datelor de tratament și datele de laborator ale pacienților. În plus, TSS oferă capacități de raportare îmbunătățite și permite gestionarea profesională a unui grup de centre de dializă. Therapy Support Suite face parte din Therapy Data Management System.

Aflați mai multe despre Sistemul de asistență a terapiei (Therapy Support Suite)

Conectați-vă datele

TDMS ajută:

  • Să măriți precizia prin automatizarea proceselor
  • Să obțineți date consecvente despre pacienți
  • Să susțineți procesele de afaceri de bază
     

Gestionarea eficientă a datelor despre pacienți și tratament începe cu disponibilitatea informațiilor corecte în locul potrivit, la momentul potrivit. Condiția prealabilă este aceea de a evita sistemele autonome. Acuratețea datelor, consecvența datelor și asistența proceselor de afaceri de bază necesită un software care stabilește integrarea fără probleme prin comunicarea dintre Therapy Data Management System și sistemul informatic al spitalului: inclusiv informații de laborator și sisteme de transfer privind internarea-externarea. Acest lucru elimină necesitatea de a transfera manual datele relevante. Pe lângă reducerea riscului de erori de tastare, se elimină efortul de introducere a datelor administrative în alt sistem și se asigură că toate datele relevante privind terapia sunt întotdeauna consecvente.

communication Data Link (cDL) Fresenius Medical Care

cDL permite integrarea fără probleme a sistemului de gestionare a datelor asociate terapiei ca subsistem într-un sistem informatic spitalicesc de nivel superior. Schimbul direct de date permite utilizarea consecventă a datelor esențiale ale pacienților în toate secțiile spitalului. Acest lucru elimină volumul de muncă al personalului clinic și crește calitatea și precizia datelor pacienților care sunt procesate în sistemul informatic al spitalului. Acesta economisește timp valoros și crește eficiența și eficacitatea proceselor de bază ale spitalului, cum ar fi procesele de facturare sau documentația de tratament în înregistrările electronice de sănătate. În plus, acesta conferă spitalului capacitatea de a demonstra calitatea ridicată a standardelor utilizate. communication Data Link cDL face parte din Therapy Data Management System.

Aflați mai multe despre communication Data Link

Conținut asociat