Treci la conținut

Soluții pentru tehnologia apei

Produse și servicii de dializă pentru tehnologie de înaltă calitate a apei, adaptate necesităților dumneavoastră

Aplicații care se potrivesc cerințelor clienților și nu invers.

Vă oferim produse și servicii de înaltă calitate pentru tehnologia apei în dializă, adaptate nevoilor dumneavoastră. Beneficiile dvs. constau în îmbunătățirea pe termen lung a rezultatelor pacienților, reducerea costurilor și a timpului, manevrarea ușoară și fiabilitatea sistemelor noastre.

Perspective diferite, cerințe diferite, întrebări diferite. Un răspuns personalizat

Numeroși factori, cum ar fi dimensiunea și volumul de muncă al centrului de dializă, calitatea apei de rețea și reglementările locale, influențează cerințele pentru echipamentele tehnice. Chiar și preferințele personale au un impact asupra designului sistemului (de ex. asupra designului interior al sălilor de dializă). De aceea, oferim o gamă largă de servicii și produse care acoperă diferite nevoi. Dumneavoastră, în calitate de client, menționați cerințele dvs. și noi pregătim pachetul dvs. individual de produse și servicii.

Servicii pentru tehnologia apei

Costuri planificabile și transparență

Într-o perioadă în care prețurile sunt în creștere este important să cunoaștem consumul și să-l reducem cât se poate de mult. Pentru a avea această transparență am creat eco4dialysis. Vom determina împreună cât putem economisi și vom regla foarte fin sistemele pentru a se potrivi nevoilor specifice ale  centrului dvs. de tratament. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine care sunt posibilitățile de economisire din punct de vedere operațional.

 

Proiecte individualizate

În dezvoltarea proiectelor pentru profesioniștii în domeniul sănătății urmăm anumiți pași de proiect. Primul este acela de a avea o vedere de ansamblu asupra proiectului, de la început până la sfârșit. Oferim o gamă extinsă de sisteme de tehnologie a apei, fiecare sistem fiind adaptat la condițiile și cerințele locale. Acestea sunt identificate cu ajutorul chestionarelor specifice. Astfel, fiecare proiect este unic.  Cheia unui proiect de succes este detalierea  tuturor specificațiilor unui sistem, derivate din planurile detaliate ale  centrului.

 

Conținut asociat
Furnizarea apei pentru dializă, Fresenius Medical Care

Sisteme complete de tratare a apei pentru centrele de dializă.

Furnizarea de concentrat

Prepararea și furnizarea fiabilă a concentratului acid.