Treci la conținut

Echipa mea de sprijin

Dacă vă simțiți rău, nu uitați că nu sunteți singur(ă).

Echipa dvs. de sprijin vă va fi alături.

Creați o rețea

Interacțiunea socială și menținerea unui contact strâns cu prietenii și familia reprezintă unul dintre factorii cheie pentru a depăși greutățile cauzate de boală. Încercați în mod activ să vă creați o rețea de persoane de contact de încredere. Nu vă fie teamă să cereți ajutor de la membrii familiei sau de la medicul dvs. O atitudine deschisă față de boală duce la o înțelegere surprinzător de bună a acesteia. Dvs. și sănătatea dvs. sunt importante pentru familie. Nu îndepărtați oamenii de teama de a nu fi o povară!

Dacă vă simțiți copleșit(ă) de situație și nu vedeți nicio cale de ieșire, atunci cereți ajutor. Nu vă sfiiți să apelați la ajutorul unui terapeut. Terapeuții vă sprijină să depășiți situațiile dificile și să găsiți strategii pentru a le face față. Meritați să primiți ajutor!

Aflați mai multe despre potențialele opțiuni de terapie care vi se potrivesc

Autoajutorare

Păstrați legătura cu alți pacienți.

Pacienții care suferă de aceeași boală pot fi o sursă de sprijin, deoarece s-ar putea să se confrunte cu o situație similară cu a dvs. Puteți face schimb de experiență și sfaturi sau pur și simplu puteți petrece o după-amiază plăcută împreună.

Aflați mai multe informații despre programarea la medic în secțiunea următoare