Treci la conținut

Distribuție

Distribuție – Fresenius Medical Care

Distribuția soluțiilor de dializă către salonul de dializă într-un mod curat și organizat

  • Interfața potrivită, acces ușor pentru dializat, concentrat, putere
  • Sisteme și modele individualizate
  • MediaP — sistem cu șină la alegere
  • MediaC — punct central la pat pentru unități moderne de dializă
  • MediaR – livrare și colectare rentabilă a lichidelor de dializă

Rezerva de medii dintr-o privire

Produsele noastre de distribuție a soluțiilor oferă interfața potrivită pentru acces ușor la toate mediile de dializă relevante, cum ar fi dializatul, concentratul sau puterea. Portofoliul nostru conține o varietate de sisteme pentru diferite spații și cerințe individuale de proiectare.

La îndemâna ta

MediaP

The MediaP - Media Supply Panel - este sistemul cu șină preferat. Conceput pentru a satisface nevoile unității moderne de dializă, acesta oferă un punct central robust și proiectat ergonomic pentru serviciile aparatului de dializă.

Panourile detașabile instalate între centrele media permit accesul rapid și ușor la componentele electrice și fluide. Designul modular și flexibil facilitează instalarea, extinderea sau modificarea.

MediaC

MediaC - Media Supply Center - a fost conceput pentru a satisface nevoile unei unități de dializă moderne. Disponibil ca unități cu o singură stație sau cu două stații, MediaC oferă o alternativă la Fresenius Medical Care MediaP - Media Supply Panel.

MediaC oferă un punct central lângă pat pentru toate serviciile electrice și hidraulice, inclusiv permeat, concentrat, drenaj, putere, alarme, interfață de date și împământare echipotențială.

MediaR

MediaR - Media Supply Rail oferă o opțiune rentabilă pentru livrarea și colectarea fluidelor de dializă. Sunt disponibile conexiuni pentru apa pentru dializă, concentrate și drenare. Instalarea acestui sistem este simplă și rapidă.

Conținut asociat
Furnizarea apei pentru dializă, Fresenius Medical Care

Sisteme complete de tratare a apei pentru centrele de dializă.

Furnizarea de concentrat

Prepararea și furnizarea fiabilă a concentratului acid.