Treci la conținut

Pacienți și familii

Bine ați venit în secțiunea pentru pacienți a site-ului Fresenius Medical Care!

Aici găsiți informații utile și sfaturi despre toate aspectele relevante ale bolii de rinichi. Alți pacienți aflați în aceeași situație sau în situații similare vă vor împărtăși experiențele personale și vă vor oferi informații despre abordarea lor!

Am o boală de rinichi

Holding kidneys
Informații de bază despre cum funcționează rinichii și ce trebuie să faceți dacă nu mai funcționează

Opțiunile mele de terapie

Prezentare generală a diferitelor opțiuni terapeutice în cazul în care aveți nevoie de terapie de substituție renală

Cum mă pregătesc pentru dializă

Trebuie să începeți dializa în curând? Căutați informații și sfaturi?

Viața mea cu dializă

Dializa a devenit o parte a vieții dvs. de zi cu zi. Aflați mai multe despre cum să vă mențineți calitatea vieții

Viața ca membru al familiei

Sunteți un membru al familiei sau un prieten și vă confruntați cu dificultățile bolii cronice de rinichi alături de o persoană dragă?

Un traseu tipic al pacientului descrie parcursul de la stabilirea diagnosticului până la cunoașterea etapelor necesare pentru tratament și, în cele din urmă, începerea tratamentului.

Alegerea opțiunii corecte de terapie joacă un rol foarte important pentru dvs. Ajută să priviți terapia ca pe o sarcină pentru a vă îmbunătăți viața. Priviți tratamentul ca pe o sursă de putere, energie și poftă de viață, astfel încât să vă puteți bucura de viață în ciuda bolii de rinichi.

Nu vă faceți griji! Nu trebuie să parcurgeți acest drum pe cont propriu. Echipa dvs. medicală vă este alături la fiecare pas.

Declarație de declinare a responsabilității

Informațiile furnizate pe site-ul web al Fresenius Medical Care nu pot înlocui discuția cu medicul dvs. Decizia finală privind terapia de substituție renală trebuie să fie luată împreună cu echipa dvs. medicală.