Treci la conținut

Renal IT

Renal IT oferă soluții software integrate pentru susținerea îngrijirii pacienților cu boli cronice de rinichi într-un mod mai eficient, fiabil și rentabil pentru gestionarea terapiilor în centrul de dializă, a celor acute și a celor la domiciliu. Renal IT oferă asistență în luarea deciziilor și analize ale datelor asociate terapiei. Fresenius Medical Care oferă o gamă completă de software, hardware, instalare și asistență.

Nevoia medicală de soluții Renal IT în boala cronică de rinichi

Managementul hemodializei în boala cronică de rinichi este complex și solicitant. Pacienții sunt fragili și prezintă comorbidități. Iar numărul de pacienți tratați de către nefrologi și asistente este în creștere.

Îngrijirea prin dializă presupune mai mult decât un tratament prin dializă

Prescripția în dializă și administrarea tratamentului necesită o atenție specială. Managementul pacienților dializați pentru boala cronică de rinichi implică o echipă de profesioniști din domeniul sănătății care să ofere asistență. Aceștia au nevoie de multe date și informații pentru a gestiona planurile de tratament individualizate ale pacienților. O decizie de tratament adecvată poate fi luată numai cunoscând imaginea de ansamblu — susținută de date și informații. Complexitatea și fragilitatea pacienților necesită o soluție urgentă și adecvată. Soluțiile noastre Renal IT fac față acestor provocări.