Treci la conținut

Pentru medici

Soluții Renal IT pentru medici

  • Documentația pe termen lung
  • Gestionarea tratamentelor și a medicației
  • Menținerea siguranței pacienților și a calității superioare

Colectarea și analizarea datelor

Toate datele relevante la îndemâna dvs. pentru a asigura o îngrijire optimă a pacientului

Îngrijirea optimă a pacientului este posibilă numai cu datele corecte: Acest lucru poate fi realizat numai cu ajutorul software-ului centralizat de gestionare clinică. Software care asigură gestionarea pacienților dvs. – de la importul datelor din alte sisteme clinice, la rapoartele privind deciziile de tratament.

Therapy Support Suite (TSS) Fresenius Medical Care este inima sistemului de gestionare a datelor de tratament, care permite colectarea și analiza ușoară a datelor. Therapy Support Suite ajută la: crearea și gestionarea prescripțiilor pacienților, a planurilor de medicație, a documentației de tratament, a datelor de laborator și a rapoartelor agregate din centrele de dializă.

TSS furnizează datele necesare pentru presetarea aparatelor de dializă pentru fiecare pacient, documentează procesul de tratament pe termen lung și gestionează prezentări personalizate de date și procese în rapoarte flexibile și vizualizări cuprinzătoare. TSS gestionează procesele clinice, permițând o prezentare generală rapidă și ușoară a tratamentelor programate.

Descoperiți Therapy Data Management System

Asigurarea calității în dializă

Analiza datelor este inima eficienței clinicii de dializă

Asigurarea calității în dializă înseamnă măsurarea și interpretarea continuă a rezultatelor și definirea intervenției corecte. Analiza datelor este inima eficienței clinicii de dializă.

Asigurarea calității necesită date contextuale - atât agregate, cât și specifice, pentru a vizualiza perspective diferite.

Nephrological Cockpit de la Fresenius Medical care este cheia asigurării calității în terapia prin dializă.

Aflați mai multe despre Nephrological Cockpit

Conținut asociat